Nyt helposti ja nopeasti ruokaa viikonlopuksi
PERJANTAIPUSSI MENU:
13.12. Paholaisen broileria talon viipaleperunoilla. Marjarahka (L,G)
20.12 Paistettua lohta sienikastikkeella & ranskalaisilla. Jugurttimousse (L,G)
10.1.2020 Tyrnibroileria lankkuperunoilla. Mangoherkku (L,G)
17.1.2020 Nyhtöpossua ranskalaisilla & dipillä. Vaniljapannacotta (L,G)
24.1.2020 Pippurihärkää kermaperunoilla. Hedelmäsalaatti (L,G)
Alkusalaatti sekä jälkiruoka kuuluu aina annokseen.
Mainitse vielä tilatessa erikoisruokavalioista. Myös maidoton onnistuu!
Ota yhteyttä
Hotel Kurikka is independently owned and operated © Hotel Kurikka | Tietosuojaseloste (GDPR) | Web Production by IMG Media